mandag den 4. oktober 2010

Undskyld vi roder

Skattefar, Troels Lund Poulsen (V), har stillet et forslag der vil øge ministeriets effektivitet dramatisk. Skat skal kunne tage en kopi af en given virksomheds server og tage oplysningerne med hjem og foretage kontrolhandlinger i "ro og fred".

Er der noget, vores borgerlige regering har brug for, er det da en øget effektivitet på skatteområdet. De har trods alt mange vigtige ting at nå, og meget lidt vigtig tid at nå det på.

Tina Olsen, fuldmægtig i Skatteministeriet, forklarer endvidere:

"Vi vil gerne have mulighed for at bruge det her værktøj på et stadie, hvor det handler om, at vi ikke har en begrundet mistanke om, at virksomheden har begået noget strafbart"

Man kan så undre sig over, at vores borgerlige regering skal have hjælp fra en borgerlig tænketank til at tænke tanken, at forslaget måske kunne være en smule kreativt på retssikkerheds-fronten. Man kunne faktisk gå så langt, som til at overveje hvorvidt der i det hele taget tænkes tanker derinde i den dersens borgerlige regering.

1 kommentar:

  1. ... Ikke nok med at Troels Lund synes godt om denne "effektivisering".

    Spørger man andre borgerlige skattepolitiker får man sikkert svaret at man vil vurdere sagen, når man har modtaget høringssvarerne.

    SvarSlet